Deel je liefde voor klassieke talen!

Salve!

Welkom bij de Klassieke Kring

Wie zijn we?

Welkom op de website van de Klassieke Kring, een studentenvereniging voor studenten Klassieke Talen aan de Universiteit van Gent. Na de hervormingen in het hoger onderwijs, waarbij Filologica de overkoepelende studentenvereniging werd voor de opleiding Taal- en Letterkunde, zijn wij blijven bestaan als aparte Kring.

Onze kring organiseert een waaier aan eet-, drink-, sport-, feest- en cultuuractiviteiten. Naast deze activiteiten willen we aan de hand van onder andere deze site ons toespitsen op studiehulp.

Mijn voorgangers

De oorspronkelijke website werd vakkundig aangemaakt en beheerd door mijn voorgangers Ruben Tavernier, Berenice Verhelst en Bert Verschingel. Simon Aerts vernieuwde die site volledig, tot de Kring uiteindelijk een eigen domeinnaam kreeg. Deze werd later verder beheerd door Charlotte Blontrock. Elisabeth De Backer heeft de site in een volledig nieuw jasje gestoken. Als laatste voor mij kwam Justine De Pessemier, ik ben verheugd dat ik haar werk mag overnemen.

Een frisse start!

De site is opnieuw verfrist en er wordt momenteel nog aan gewerkt. Ik ben erg geïnteresseerd in alles wat met technologie, dus ook sites te maken heeft, dus in het geval u klachten, tips, vragen of dergelijke meer heeft, mag u altijd een mailtje sturen!

 

De Klassieke Kring is ook te vinden op Facebook, Google+ en Twitter.

 

Voor organisatorische en persoonlijke vragen in verband met de kring kunt u terecht bij het formulier onder

contact»

 

Met vriendelijke groeten,

Uw Webpraeses
Sven Vandendriessche

Praktisch

Elke dinsdag en donderdag is de KK te vinden in de Kelder van de Blandijn vanaf 11.30 tot 14.30.
Wij verheugen ons reeds op jullie komst!
Om mee te zijn met de activiteiten van het Griekenlandcentrum, klik hier.

Ontdek hier uw voordelen met een KK-lidkaart:

Downloaden (DOCX, 357KB)

logo
GClogo